Over mij...

Mijn naam is Miranda de Roos en ik volg het liefst mijn passie en liefde voor mensen.

Dit doe ik op verschillende manieren.

Op de eerste plaats zijn mijn man en ik gezegend met 3 prachtige dochters.

Na de middelbare school ben ik vol enthousiasme aan de PABO begonnen en heb daarna 15 jaar met veel plezier gewerkt als leerkracht basisonderwijs in de verschillende groepen 1-8. In 2007 startte ik daarnaast een eigen bedrijf op: “Clicky”. Iets totaal anders, maar ik hou van uitdagingen. Een gezin, het onderwijs en een eigen bedrijf werd wat veel, dus stopte ik met “juf zijn”.

De kinderen miste ik al snel en ik begon vrijwilligerswerk te doen bij Skippy, een dagbesteding voor kinderen met een verstandelijke beperking. Heerlijk om weer zo intensief bezig te zijn met kinderen en hun specifieke behoeften.

In 2017 volgde ik samen met mijn man het pleegzorgtraject en kregen we meerdere pleegkinderen in ons huis erbij. Dit bleek een mooie leerschool voor ons hele gezin. Daarnaast volgde ik de traumatraining van Youké.

Ik startte in 2020 de opleiding “therapeutisch kindercoach met lichaamsgericht werken”. Daar leerde ik op een holistische manier kijken naar kinderen en het gezin. Heel waardevol en toepasbaar in alle facetten van mijn leven. In april 2021 haalde ik voor deze post HBO opleiding mijn diploma.

Ik ben in het bezit van de licentie om als docent de holistische massage aan te leren en sta vermeld in het kwaliteitsregister.

In 2021/22 behaalde ik ook het diploma Stiefplancoach, waarmee ik gezinnen kan begeleiden bij het slagen van een samengesteld gezin.

Inmiddels ga ik waar het kan en past educatieve programma's geven op basisscholen (via de Intraverte Academie) en sta ingeschreven in CRKBO register.

Ik zou je heel graag willen ontmoeten om waar nodig mijn kennis en ervaringen te delen. Te luisteren, liefde en licht te brengen bij degene die dit nodig hebben, laagdrempelig en van mens tot mens. 


Welk kant wil je op? Ik help je graag...