Ervaringen

"Miranda is op een verfrissende en fijne manier het gesprek met onze dochter aangegaan. De rustige en nuchtere houding van Miranda maakten dat onze dochter snel eigen was aan haar. In een aantal sessies hebben ze samen oefeningen gedaan en acties bedacht waar onze dochter en wij nog dagelijks profijt van hebben.

Fijn om je te hebben leren kennen.

Veel succes met je kinder/gezin coachings praktijk en wellicht komen we elkaar nog weer een keer tegen." (Ouders Kim 6 jaar)

“Onze zoon van bijna 10 is een sensitief jongetje.

Hij is gebaad bij extra emotionele ondersteuning waarin ruimte is voor het onder woorden brengen van zijn emoties, en het samen zoeken naar handvatten welke hij in het dagelijks leven kan gebruiken. Zijn behoeften zijn wisselend van aard, waarin Miranda iedere keer weer weet welke ingang ze kan gebruiken om hem te steunen en stimuleren in zijn emotionele ontwikkeling. Of dit nu door middel van aromatherapie is, een massage, een oefening of puur een gesprek waarin zij de rust en ruimte biedt als luisterend oor. Na de sessies volgt er altijd een prettig verslag met specifieke waarnemingen maar ook fijne tips en adviezen. Miranda haar coaching en steun is een aanwinst voor onze zoon, en daardoor ook voor ons als gezin!”

(Moeder van Tom-9 jaar)


"Miranda is bij ons gekomen omdat wij als ouders moeilijk om konden gaan met het gedrag dat onze oudste zoon liet ziet voornamelijk na een schooldag.

Miranda komt over als een ervaren kindercoach. Je merkt dat zij haar ervaring als leerkracht en moeder mee neemt in haar rol als kindercoach maar ook openstaat voor feedback en erg leergierig is.

Naast haar ervaring op pedagogisch en didactisch gebied heeft ze een prettige persoonlijkheid. Miranda is vriendelijk, toont medeleven en straalt rust uit.

Wij merken dit als ouders maar ook vooral voor onze zoon is dit merkbaar en zichtbaar in zijn houding en manier van communiceren naar haar toe.

Vanaf het eerste moment dat hij haar zag was hij op zijn gemak en heel open. Hij vertelde haar direct dingen waar hij tegenaan loopt op school (op zijn eigen kinder manier uiteraard).

Miranda heeft ons als ouders een spiegel voorgehouden en op deze wijze handvatten geboden in het opvoeden van onze zoon.

Zij heeft ons inzicht gegeven in hoe hij denkt en voelt en wat hij nodig heeft van ons als ouders. Wij ervaren meer rust in ons gezin.

Kracht ->Positief, vriendelijk, doortastend, creatief, punctueel (altijd op tijd), houd zich aan afspraken, neemt de tijd, straalt rust uit, en is professioneel."(ouders van Sem- 6 jaar)


"Sessie therapeutisch tekenen"

Tekeningen vertellen zoveel...."We zijn in ieder geval heel erg tevreden over het traject met Kim en zijn dan ook blij dat we je hebben ingeschakeld. Dank daarvoor...""Dank voor je nieuwe inzichten en tools die je ons hebt gegeven."

Ook mogelijk: Holistische Massage cursus, Ik ben gediplomeerd docent.

In combinatie met coaching of los te boeken. Vraag naar de mogelijkheden.

Tegenwoordig gaan veel mensen regelmatig over hun grenzen. Dit geeft vaak een verstoring op het fysieke, mentale en emotionele vlak. Door het toepassen van een massage kun je het lichaam weer beter in balans brengen op al deze niveaus. Masseren is heilzaam voor iedereen. Vooral drukke kinderen hebben er baat bij.

Masseren is een manier van lichamelijke aanraking die een kind een positief lichaamsbesef geeft. Het kind leert zijn grenzen kennen en beter aangeven. Dat brengt zelfbevestiging en zelfvertrouwen, dit geeft het kind een goed gevoel. Ook komt het hormoon oxytocine vrij, zowel bij het kind als bij degene die masseert. Dit stofje wordt aangemaakt in de hersenen en zorgt voor binding en verbondenheid. Massage maakt kinderen sterk en minder kwetsbaar. Het draagt, in een breed spectrum, bij tot een betere ontwikkeling en versterkt de balans van het kind.

Daarnaast is ook een waardevol hulpmiddel voor ouders om kinderen te helpen omgaan met stress op een gezonde en liefdevolle manier.